• KOOP VOOR €35 HAPPYSOAPS PRODUCTEN.
  • GRATIS BAMBOE HOUDER TWV €7,95
  • Gratis verzending vanaf € 55.00
Home » Webshop » MOMENTS OF LIGHTS

MOMENTS OF LIGHTS

 

Bijzondere momenten in het leven een extra betekenis geven. Dat staat centraal in de productlijn van Moments of Light van onderneemster Anne-Floor Sinnige. 

Anna startte Moments of Light in Amsterdam in 2014. Ze speelt graag met vuur, dus het is geen verrassing dat ze haar eigen heerlijke geurkaarsen merk zou beginnen. 

 Alle kaarsen worden met de hand gemaakt in Nederland met aandacht voor de makers en het milieu. De geuren zijn gemaakt om verliefd op te worden want ze willen het beste voor jou. Er wordt nooit getest op dieren en er worden natuurlijke ingrediënten gebruikt, zoals sojabonen en koolzaad. Bij iedere kaars zit ook een klein gedichtje of een super leuke quote. Origineel om cadeau te geven of gewoon  jezelf een Me-Time momentje gunnen.

 

HEERLIJKE GEUREN

Elegant, lief en delicaat. Dat is hoe we het leuk vinden. Zij werken samen met een gerenommeerd parfumhuis. Elke kaars heeft zijn eigen geur die je in de stemming van het moment brengt.

Soja en koolzaad zijn de belangrijkste ingrediënten van hun kaarsvet. Alle kaarsen worden in Europa met de hand gegoten en weerspiegelen hun  waarde voor ethisch bewustzijn.

Ben je opzoek naar een cadeautje voor een speciaal iemand of wil je jezelf gewoon verwennen? Dan vind je in deze collectie zeker een heerlijke producten voor een Me-Time momentje. Hou de pagina goed in de gaten in de toekomst want er zijn meer mooiere Candles met Engelse en Nederlandse tekstjes op komst. ♥️

Ontdek hier de collectie van Scented Candles en Bath & wellness producten.