• KOOP VOOR €35 HAPPYSOAPS PRODUCTEN.
  • GRATIS BAMBOE HOUDER TWV €7,95
  • Gratis verzending vanaf € 55.00
Home » Verzorgingen » Gelaatsverzorgingen

"Beautiful skin begins with exceptional skin care"

Een goede huidhygiëne is enorm belangrijk. Het zorgt ervoor dat je minder vatbaar bent voor bacteriën en allerhande piepkleine onzuiverheden. Daarnaast is een goede verzorging van het gelaat zeer belangrijk. Maar waarom is dit precies?

 

4 redenen waarom een gelaatsverzorging goed voor je is…

 

 Iemands visitekaartje

Het gelaat of gezicht is het eerste wat opvalt wanneer je iemand aankijkt. Het springt meteen in het oog. Mensen geven vaak meteen een oordeel over iemand op basis van het aangezicht. Het gelaat is met andere woorden dus iemands persoonlijke visitekaartje. Daarom is het belangrijk om het gelaat goed (te laten) verzorgen.

 Natuurlijke veroudering

De natuur zorgt ervoor dat onze huid door de jaren heen ouder wordt. Met een regelmatige gelaatsverzorging wordt dit verouderingsproces tegengegaan, waardoor het langer zal duren vooraleer je aangezicht ouder zal lijken.

 Vernieuwend effect

Dankzij een gelaatsverzorging krijg je een jong en fris gevoel. Je voelt je een ander, nieuw persoon  en je bent opnieuw helemaal vitaal en fris.

 Dode huidcellen worden verwijderd

Te veel dode huidcellen kunnen je huid dof en minder glad maken, waardoor je ook last van puistjes of oneffenheden kan krijgen. Met een gelaatsverzorging zorg je ervoor dat de dode huidcellen worden verwijderd en er nieuwe huidcellen worden aangemaakt. Dit zorgt voor een heel mooie, gladde en egale huid.

 

Wij raden aan om op regelmatige basis ( om de 8 á 12 weken ) een intensieve gelaatsverzorging in je salon te laten uitvoeren, de beste resultaten bekom je nog steeds als je het Body & Bess-gamma thuis toepast om zo de huid in topconditie te houden!

 

Abonnement gelaatsverzorging 

Bij Esthetiek Jo-Li heb je ook de mogelijkheid om een abonnement te nemen voor je  gelaatsverzorging

4+1 gratis.

Het werkt als volgt:

Je legt 4 gelaatsverzorgingen vast en worden onmiddellijk  betaald, in een tijdspanne van max 16 maanden. De 5de is gratis, lekker voordelig! 😊